Skip to main content

Medziriadky

V našom tíme sa udialo za posledný rok viacero zmien, preto by sme vám chceli predstaviť zástup nových členov, ktorých medzi sebou máme. Niektorí nás opustili, aby sa mohli naplno venovať iným projektom, iní kvôli rodinným povinnostiam. Držíme im palce vo všetkom, do čoho sa pustia a vítame medzi sebou nováčikov!

Veronika Hubinská
Študuje žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave a zároveň full-time pracuje ako redaktorka v Hospodárskych novinách. Písala pre niekoľko internetových portálov a chvíľu stážovala aj v Denníku N. Na Medziriadkoch bola naposledy ako účastník v roku 2015, no neustále si vravela, že sa na ne ešte vráti. Podarilo sa jej to až o šesť rokov neskôr, tentokrát ako jednej z organizátorov. V tíme udržiava dobré vzťahy s médiami, nadväzuje spolupráce a stará sa o PR a mediálnu propagáciu. Má rada pekné ponožky, spolunažíva s mačkami aj potkankami a vie uvariť najlepšie vegánske špagety bolognese na svete. 

Michaela Chodelková
Študuje tretí ročník žurnalistiky na Univerzite Komenského. V preklade je teda nádejnou novinárkou, a vďaka pár umiestneniam v literárnych súťažiach aj veľmi, veľmi amatérskou spisovateľkou. Momentálne pracuje ako telefonistka v Nadácii pre deti Slovenska.
Do tímu Medziriadkov sa pridala aj preto, že jej aktivity občianskeho združenia prišli skvelé a zaujímalo ju čo všetko obnáša celoročné vzdelávanie mladých autorov. V tíme má na starosti pomoc pri organizovaní autorských čítaní a ich moderovanie. 

Daniel Domorák
Vyštudoval pozemné staviteľstvo na strednej odbornej škole, potom sa preorientoval a dal sa na učiteľstvo slovenskej a nemeckej literatúry na Trnavskej univerzite. Neskôr na literárnu vedu v Ústave slovenskej literatúry SAV, kde dosiahol titul doktor filozofie.
Založil nezávislé divadlo DEMOscéna v Trnave s domovskou scénou v Malom Berlíne. Tam píše, režíruje a hráva takmer desať rokov. Taktiež je basgitaristom v hudobnej kapele Lemuel. Takmer desať rokov sa tiež stará o divadelnú produkciu na Hrade Červený Kameň.
Zúčastnil sa jedného ročníka Medziriadkov v kategórii dráma a Medziriadky považuje za jeden z najzmysluplnejších projektov, do ktorých má možnosť sa teraz zapojiť. V tíme sa stará o moderovanie, šoférovanie a vlastne čokoľvek, čo mu zvyšní členovia povedia.